REPARERAR, INSTALLERAR & SÄLJER VÄRMEPUMPAR

värmepumpar västerås

Service av värmepumpar

Välkommen till Uppsala Ventilation & Värmepumpservice! Till mig kan du i Västerås vända dig när du behöver hjälp med att reparera, installera eller utföra någon annan form av service på värmepumpar. Jag säljer även värmepumpar av märkena Panasonic och Mitsubishi. Jag jobbar mot kunder i exempelvis Västerås med omnejd. När du anlitar mig så kan du vara säker på att jobbet blir noggrant utfört. Jag har lång erfarenhet inom den här branschen.

Jag har närmare tio års erfarenhet av att jobba inom ventilation och drygt fyra år med just värmepumpar. I grunden är jag kyltekniker och har både mycket kunskap och erfarenhet av branschen. Det känns värdefullt för mig att kunna erbjuda mina kunder trygga lösningar inom både installation, reparation och service. Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor kring värmepumpar eller mina tjänster så lovar jag att hjälpa dig på bästa sätt!

Värmepumpar

När man ska installera en värmepump bör man ta hjälp av en kunnig och erfaren värmepumpsinstallatör – då kan du kontakta mig! Värmepumpar är relativt lättskötta men ibland kan man ändå behöva service eller reparation och då finns jag till hands.

Återförsäljare

Det föll sig naturligt att när jag började jobba med installation och reparation att jag även gick in som återförsäljare. Hos mig kan du alltså också köpa värmepumpar av märkena Panasonic och Mitsubishi.

Erfarenhet

Jag har flera års erfarenhet och påsamlad kunskap om branschen inom både värmepumpar och ventilation och är i grunden kyltekniker. Därför kan du med varm hand överlåta både installation, service och reparation åt mig.

Vill ni veta mer?